MSKÜ Uluslararası Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

MUğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi VE UZEM işbirliği ile  Hollanda'nın eğitim kurumlarından HAN University of Applied Sciences ile ortak uluslararası etkinliğe ev sahipliği yaptı.

MSKÜ Eğitim Fakültesi'nde gerçekleşen ve dört gün süren bu etkinlik, 15 Hollandalı öğretmen adayını ve 3 öğretim üyesini, fakültede öğrenim gören 20 öğrenci ile bir araya getirdi. Bu yılki program, "Üretken Yapay Zekanın Öğrenme ve Öğretmedeki Rolü" teması altında yapıldı.
Katılımcılar, yapay zeka teknolojilerinin eğitim ortamlarına entegrasyonu üzerine teorik ve pratik çalışmalar gerçekleştirdi.

Bu etkinlik, 10 yılı aşkın süredir devam eden ve iki üniversite arasındaki iş birliğinin bir parçası olarak, öğretmen adaylarına ve eğitimcilere karşılıklı öğrenme ve deneyim paylaşımı imkanı sunuyor.

Ayrıca, etkinlik, sosyal ve kültürel etkileşimi teşvik ederek katılımcılar arasında güçlü bağlar kurulmasına olanak tanıyor.

Haberlin Linki İçin TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi : 14.05.2024 13:11 Okunma Sayısı : 129