Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş Dinleti Etkinliği (Fesleğenci Kız)

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Gündüz Bakım Evi iş birliği ile düzenlenen 10 Şubat 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK’in katılımlarıyla açılışı yapılan “Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş” dinleti etkinliği 26 Mayıs 2022 tarihinde “Fesleğenci Kız” adlı masalın anlatımı ile devam etti. Doç. Dr. Hatice FIRAT’ın koordinatörlüğünde Türkçe Öğretmenliği öğrencileri Ayben TANRIÖVER, Bilge BAYKAL, Emine YILMAZ, Emre ÖZDEMİR, Işıl ÖZTÜRK, Melisa PINAR ve Türkan KANDEMİR tarafından ısındırma etkinliği olarak “Tuzaklı Orman” oyunu oynanmış, ardından canlandırma tekniğiyle desteklenerek masal anlatımı gerçekleştirilmiş ve “A ram sam sam” adlı çocuk dansıyla etkinlik tamamlanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 30.05.2022 15:33 Okunma Sayısı : 979