Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş Dinleti Etkinliği 9. Haftasında

Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş Dinleti Etkinliği: Tilki ile Adam

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Gündüz Bakım Evi iş birliği ile düzenlenen 10 Şubat 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in katılımlarıyla açılışı yapılan “Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş” dinleti etkinliği 26 Nisan 2022 tarihinde “Tilki ile Adam” adlı masalın anlatımı ile devam etti. Doç. Dr. Nigar İPEK EĞİLMEZ’in koordinatörlüğünde Türkçe Öğretmenliği Programı öğrencileri Barış Kayacan GÖK, Filiz GİRGİN, Hamiyet SİPAHİOĞLU, Meltem ERALP, Selim Birkan KARABULUT ve Sıla KÜREKLİ tarafından günaydın şarkısı eşliğinde ısınma etkinliği, elmanın yıldızı etkinliği, müzik eşliğinde seslendirmeye dayalı masal anlatımı, heykel şarkısı eşliğinde oyun gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından gündüz bakımevine kayıtlı öğrencilere yönelik masal dinletileri devam edecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 28.04.2022 17:08 Okunma Sayısı : 768