Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş Dinleti Etkinliği 8. Haftasında

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Gündüz Bakım Evi iş birliği ile düzenlenen, 10 Şubat 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK’in katılımlarıyla açılışı yapılan “Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş” dinleti etkinliği, 19 Nisan 2022 tarihinde saat 10.30’da “Nine ile Tilki” adlı masalın anlatımıyla devam etti. Arş. Gör. Dr. Mustafa SARGIN’ın koordinatörlüğünde Türkçe Öğretmenliği Programı 2. sınıf öğrencileri Erhan COŞKUN, Sedat YAMAN, Berfin TAŞ, Sultan Nur GÜLTEKİN, Neslişah SAKLAMIŞ, Fatma Pınar MENCİK, Feyza Nur BAŞAR ve Elif BOZKIRAN tarafından hazırlanan etkinlik; masalın anlatımı ve çocukların da katılımıyla canlandırılması yapılarak gerçekleştirilmiştir. Masalın canlandırılması anında hem öğretmenler hem de çocuklar oldukça keyifli dakikalar geçirmiştir. Etkinlik, masalın başkahramanlarından “Nine”nin koyunlarından ve ineklerinden sağıp hazırladığı sütlerin çocuklara dağıtılmasıyla sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 20.04.2022 17:24 Okunma Sayısı : 893