Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş Dinleti Etkinliği 7. Haftasında

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Gündüz Bakım Evi iş birliği ile düzenlenen, 10 Şubat 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK’in katılımlarıyla açılışı yapılan “Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş” dinleti etkinliği,  29 Mart 2022 tarihinde saat 10.30’da “Ayşe Fatma Kuzular” adlı masalın anlatımıyla devam etti. Arş. Gör. Dr. Mustafa SARGIN’ın koordinatörlüğünde Türkçe Öğretmenliği Programı 2. sınıf öğrencileri Fatma Pınar MENCİK, Feyza Nur BAŞAR, Ömer Faruk OZGAN, İrem İlayda KARA ve Elif BOZKIRAN tarafından hazırlanan etkinlik; çocukların da katılımıyla çeşitli hayvanların seslerinin taklidi ve masalın draması yapılarak müzik eşliğinde gerçekleştirildi. Masalların sonunda söylenen “Onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine. Gökten üç elma düşmüş. Biri masalı ilk anlatana, biri masalın kahramanların, biri de masalı dinleyenlere.” sözleri somutlaştırılarak çocuklara “elma” dağıtılmasıyla etkinlik tamamlanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 30.03.2022 14:06 Okunma Sayısı : 757