Fakültemizden Okul Temelli Mesleki Gelişim Programına Destek

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve fakültemiz işbirliği kapsamında TÜBİTAK 2204 Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projelerine yönelik proje hazırlama eğitimleri verilmiştir. Okul Temelli Mesleki Gelişim programı çerçevesinde gerçekleştirilen eğitimler Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesinde 5 Aralık 2022 tarihinde, Marmaris Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesinde 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde, Fethiye Gülşen Gökçe Spor Lisesinde 12-13-14 Aralık 2022 tarihlerinde ve Kavaklıdere Sadık Göçen Anadolu Lisesinde 19-20 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenmiştir.

Fakültemiz Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında görevli Arş. Gör. Dr. Hasan Zühtü OKULU tarafından verilen eğitimler, proje fikrinin oluşturulması, öğrencilere yönelik etkili rehberlik süreçleri ve proje yönetimi konuları başta olmak üzere birçok temada atölye çalışmalarına dayalı olarak gerçekleştirilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 26.12.2022 10:41 Okunma Sayısı : 630