Fakültemiz Öğrencisi Eylül Tırak'ı Tebrik Ederiz.

Fakültemiz İngilizce Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi Eylül Tırak ve takım arkadaşı Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Esra Uzun ikincisi 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde Bodrum'da düzenlenen Türkiye'nin zorlu triatlon (yüzme/bisiklet/koşu) yarışları arasında yer alan, "MW (Man Woman) Challenge Triatlon-Duatlon Yarışlarında 3:52:42’ lik dereceyle "Duatlon Kadınlar Takım Kategorisinde" 3. olmayı başardılar.

Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Lale Yıldız Çakır antrenörlüğünde öğrencimiz Eylül Tırak ve takım arkadaşı Esra Uzun, Duatlon yarışlarında 10 km koşu+ 55 km bisiklet+ 5 km koşu etaplarında yer aldılar.

Öğrencimizi, takım arkadaşını ve antrenörünü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.04.2022 15:56 Okunma Sayısı : 703