Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni

    Üniversitemiz Eğitim Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni, bu yıl yaşanmakta olan Covid-19 Pandemisi kapsamında uygulanan önemler nedeniyle sanal ortamda gerçekleştirildi.
   Eğitim Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Tören’inde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Çiçek 'Ülkemizin kalkınmasında eğitimcilerin eğitimi oldukça önemli. Bu anlayışla siz öğrencilerimizi yetiştirdik.' ifadeleriyle mezunlarımıza seslendi. Mezuniyet töreninde Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Bilal Duman ‘‘Türkiye’nin en fazla akredite programına sahip Eğitim Fakültesi olarak yetiştirdiğimiz ve mezun ettiğimiz öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.’’ diyerek mezunlarımızı kutladı. Eğitim Fakültesi öğrencileri adına fakülte birincisi Sultan Okumuş konuşma gerçekleştirdi. Eğitim Fakültesi hocaları ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla kutlandı.
   Üniversitemiz Eğitim Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarını kutluyor ve başarılarının yaşam boyu devam etmesini temenni ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 24.12.2020 11:45 Okunma Sayısı : 1214

Son Haberler