Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yedek Adaylardan Asil Kayıt Hakkı Kazananların İlanı (24/07/2014)

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yedek Adaylardan Asil Kayıt Hakkı Kazananları listesi için tıklayınız

NOT: LİSTEDE KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN KAYITLARI 24 TEMMUZ 2014 TARİHİNDE 9.00 İLE 12.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. KESİN KAYITLARINI YAPTIRMAYAN ADAYLARIN YERİNE AYNI GÜN SAAT 13.00 İLE 14.00 ARASINDA SIRASIYLA YEDEK ADAYLARIN KAYITLARI YAPILACAKTIR.

Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1) Dilekçe

2) Öğretmenlik Uygulaması Dersinden muaf olmak isteyen adayların dilekçelerinde söz konusu dersten muaf olmak istediklerini belirtmesi gerekmektedir. Özel Öğretim Kurumlarında en az üç yıl öğretmenlik yapanlar ile MEB bağlı okullarda iki yarıyıl vekil/ücretli öğretmenlik yapmış olanlar, bunu sigorta belgelerine dayalı olarak belgelendirdikleri taktirde, “Öğretmenlik Uygulaması” derslerinden muaf olabileceklerdir.

3) ÖSYM sonuç belgesi çıktısı (Haziran 2014 ayında ÖSYM tarafından yerleştirilemeyen yada yerleştiği halde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt bürosunda ÖSYM web sitesinden çıktı alacaklardır.)

4) Onaylı Mezuniyet Belgesi (Mezun olan adaylardan istenmektedir. Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirmelidirler).

5) Onaylı Lisans Not Transkripti

6) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

7) 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

8) Kayıt ücreti birinci taksidi olan 1.027.-TL.’nin yatırıldığına dair banka dekontu (Banka Hesap Numarası: Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi TR 540001000201357584425004 nolu Ziraat Bankası Muğla Şubesi hesabı)

*** Kesin kayıt hakkı kazanan kişi, kaydını, bizzat kendisi yaptıracaktır.

**** Kayıt Yeri: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Eğitim Fak. T Blok Zemin Kat / Formasyon Bürosu