Öğretmenlik Uygulaması ve Okullarda RPD uygulamaları Listeleri

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI VE OKULLARDA RPD UYGULAMALARI Listeleri İÇİN TIKLAYINIZ(Diğer Üniversitelerden gelen Öğrencilerin LİSTELERİDİR).

Not: Stajlar 06.03.2023/09.06.2023 tarihleri arasında yapılcaktır.Öğrencilerimiz dersi aldıkları öğretim üyelerinden bilgi alabilirler.Mail adresleri  fakültemiz web adresinde yer almaktadır.

Not: Öğretemenlik Uygulaması ve Okullarda RPD uygulaması dersin Teorik kısmı DYS den takip edilmesi gerekmektedir.  Öğrencilerinin, öğrenci bilgi sistemine ve Ders Yönetim Sistemine giriş yapabilmeleri için;

A. Öncelikle Aktivasyon İşlemlerini tamamlamaları (Aktivasyon İşlemleri İçin TIKLAYINIZ) gerekmektedir.
B. Aktivasyon işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş (Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş İçin TIKLAYINIZ ) yapabilirler.
C. Öğrenci Bilgi sistemine Giriş yapan öğrenciler aynı kullanıcı adı ve şifreleri ile Ders Yönetim Sistemine Giriş (Ders Yönetim Sistemine Giriş İçin TIKLAYINIZ) yapabilirler.

Ders Yönetim Sistemi Kullanımı İçin TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi : 07.03.2023 14:58 Okunma Sayısı : 1213