2023-2024 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru Sonuçları

T.C.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYITLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kesin kayıtları 19-20 Eylül 2023 tarihilerinde, mesai saatleri içerisinde yapılacaktır.
2. Kesin kayıt hakkı kazananların listesi Ek 1’de, Başvurusu reddedilenlerin listesi ve ret gerekçeleri Ek 2’de sunulmuştur.
3. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için Akademik Takvim Ek 3’de açıklanmaktadır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler
1) Kesin Kayıt Başvuru Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.
2) Onaylı Lisans Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir). (E-devlet üzerinden alınan belgeler de kabul edilecektir).
3) Onaylı Lisans Not Durum (Transkript) Belgesi (E-devlet üzerinden alınan belgeler de kabul edilecektir).
4) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
5) İki Adet Vesikalık Fotoğraf
6) Kayıt ücreti birinci taksiti olan 4100,00-TL KESİN KAYITLARDAN SONRA YATIRILACAKTIR. KESİN KAYIT ESNASINDA BİLGİ VERİLECEKTİR.
Not: Kesin kayıtlar şahsen veya noter vekâleti ile 19-20 Eylül 2023 tarihleri mesai saatlerinde aşağıda belirtilen adreste yapılacaktır.

* Kayıt Yeri:
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fak. T Blok Zemin Kat / Formasyon Kayıt Bürosu 48000 Kötekli / MUĞLA

Kesin Kayıt Hakkı Kazananların Listesi İçin TIKLAYINIZ.
Başvurusu Reddedilenlerin Listesi İçin TIKLAYINIZ.
Akademik Takvim İçin TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi : 18.09.2023 10:26 Okunma Sayısı : 2382