Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş Dinleti Etkinliği

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı iş birliği ile Gündüz Bakımevi öğrencileri için masal okuma etkinliği düzenlendi.

“Bir Varmış Bir Yokmuş” masal saati etkinliğinin açılışında minik öğrenciler için “Ayağına Diken Batan Serçe” masalı okundu. Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de katıldı.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özkan Çelik’in koordine ettiği drama, müzik ve resim etkinlikleri Nurdan Akuş, Pınar Ural, Halil Akyıl ve Salih Dokur tarafından gerçekleştirildi.

Üç ay sürecek etkinlik kapsamında Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri, okul öncesi çocuklara masal anlatacak. Etkinlik süreci boyunca 18 adet masal dinletisi düzenlenecek.

Son Güncelleme Tarihi : 14.02.2022 16:09

Son Etkinlikler