Fakültemiz MSKÜ Çocuk Şenliğinde (Masal Dinletisi)

16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen “MSKÜ Çocuk Şenliği” kapsamında Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Nigar İpek EĞİLMEZ ve Arş. Gör. Dr. Mustafa SARGIN koordinatörlüğünde Türkçe Öğretmenliği Programı öğrencileri Erhan Coşkun, Sedat Yaman, Ömer Faruk Ozgan, Berfin Taş, Sultan Nur Gültekin, Neslişah Saklamış, Fatma Pınar Mencik, Feyza Nur Başar, Hamiyet Sipahioğlu, Selim Birkan Karabulut, Barış Kayacan Gök, Sıla Kürekli, Filiz Girğin ve Aslıhan Serter tarafından  “Masal Anlatımı ve Canlandırılması” etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda öğrenim gören ilkokul öğrencileri ile Üniversitemiz Gündüz Bakımevi öğrencileri de katılarak masalların canlandırılmasında rol almışlardır.  Etkinlik süresince katılımcılar çeşitli çocuk şarkıları ve oyun türküleri eşliğinde keyifli vakit geçirmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 10.06.2022 16:03 Okunma Sayısı : 765