24 Kasım Öğretmenler Günü Programımız

Fakültemiz tarafından 22 Kasım 2023 tarihinde üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı” düzenlendi. Kutlama programı, Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar’ın katılımları ile gerçekleştirildi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Sayın Özlem ASLAN yönetiminde çok sesli koro dinletisi ile devam etti. Koro, Öğretmen Okulları Marşı, Mustafa’m, Sen Varsın Öğretmenim eserleri ile Manastır Türküsü’nü seslendirdi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür YILDIZ’ın açılış konuşması ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turhan KAÇAR’ın öğretmenlik mesleğinin önemi üzerine konuşmaları ile program devam etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden mezun olup hali hazırda akademisyen ve öğretmen olarak görev yapmakta olanlar ile Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencilerinin Cumhuriyetin 100. Yılında öğretmenler günü mesajları dinlendi. Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği yüksek lisans ve lisans öğrencileri tarafından Hayatı Öğreten adlı oratoryo sahnelendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretim elemanı, idari personel ve öğrencilere teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile program sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 30.11.2023 11:13 Okunma Sayısı : 407