24 Kasım Öğretmenler Günü, Atatürk Kültür Merkezi’nde kutlandı.

Öğretmenler Günü Programımızın açılışında Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden oluşan orkestra ve koro konseri, Dr. Öğr. Üyesi Rıza AKYÜREK, Öğr. Gör. Özlem ASLAN ve Öğr. Gör. Mustafa GÖK yönetiminde gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Özgür YILDIZ ve Rektör V. Prof. Dr. Ali BAYRAKDAROĞLU günün anlam ve önemine dair açılış konuşmalarını yaptılar.

Fakültemizden mezun olan öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü” mesajlarıyla programımız devam etti.

Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencisi Ünal DEMİR “Dünyanın Bütün Çiçekleri” adlı şiiri seslendirdi.

Programımızın hazırlanmasında emeği geçen öğretim elemanları ve öğrencilerimize teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

Diğer taraftan AKM fuaye alanında Resim-İş Eğitimi anabilim dalı öğrencileri tarafından hazırlanan "Karma Resim Sergisi" düzenlendi.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsun…

Son Güncelleme Tarihi : 26.11.2021 16:00 Okunma Sayısı : 1865