Yaz Okulu Duyurusu ve Formu

YAZ OKULU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

-Fakültemiz öğrencileri, yaz okulunda yirmi dört krediyi aşmamak üzere en fazla dört ders alabilirler.

-Diğer Üniversite öğrencileri, yaz okulunda dört ders, yirmi dört krediyi aşmamak üzere kayıtlı olduğu Üniversitenin mevzuatında belirtilen ders ve kredi sayısı kadar ders alırlar. Yaz okulu öğrenim sürecinde Üniversitemiz yönetmeliklerine tabi olurlar.

-Güz ve bahar yarıyılında almakla yükümlü olduğu tüm dersleri alıp başarmış, genel not ortalaması en az 2.00 olan ara sınıf öğrencileri, yaz okulunda üst sınıftan on sekiz krediyi aşmamak üzere en çok üç ders alabilirler.

-Yaz okulunda derslere devam zorunludur. Bir dersin devam şartının daha önce yerine getirilmiş olması devam zorunluluğunu kaldırmaz.

-Öğrenciler üniversitemiz içinde açılmış bir dersi veya eşdeğerini başka bir üniversiteden alamaz.

-Başka üniversiteden ders alacak Fakültemiz öğrencileri web sitemizde yer alan formu doldurup Bölüm Başkanı ve dersi yürüten öğretim elamanına imzalatarak öğrenci işlerine ulaştırmaları gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 02.07.2021 10:14 Okunma Sayısı : 2106