ÖNEMLİ! 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ GİRİŞLİ PEDAGOJİK FORMASYON ÖĞRENCİLERİ - MUAFİYET DUYURUSU

2014-2015 Güz Yarıyılında Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programına kayıt yaptıran öğrencilerin dikkatine:

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ İÇİN;

Özel öğretim kurumlarında veya MEB’e bağlı okullarda bir Eğitim-Öğretim yılından az olmamak kaydıyla öğretmenlik yaptığını belgeleyenler, “Öğretmenlik Uygulaması” derslerinden muaf tutulabilirler. Ayrıca, pedagojik formasyon derslerinin alındığı dönemde MEB’e bağlı okullarda ücretli öğretmenlik, özel öğretim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlik veya Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı kurumlarda Kur’an Kursu öğreticiliği yapmakta olanlar “Öğretmenlik Uygulaması” derslerinden muaf tutulabilir.

Bu durumda olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı öğrencilerinin 30 Ekim - 07 Kasım 2014 tarihlerinde;

-Öğretmenlik yaptıkları özel/kamu eğitim öğretim kurumlarından alacakları görev yeri ve görev süresini belirten belge,

-Milli Eğitim Müdürlüğünden alacakları Hizmet Döküm Cetveli,

-SGK’dan alacakları Hizmet Döküm Cetvelleriyle birlikte dilekçe ekinde müracaatları gerekmektedir.

DİĞER DERSLER İÇİN:

Diğer derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerin ise ilgili dersi aldığını ve başarılı olduğunu gösteren Onaylı Transkript Belgesi ve Onaylı Ders İçerik Belgesi ile birlikte dilekçe ekinde 30 Ekim - 04 Kasım 2014 tarihlerinde müracaatları gerekmektedir.

Söz konusu tarihe kadar belgelerini teslim etmeyenlerin muafiyet başvuruları kabul edilmeyecektir. Yanlış beyanda bulunanlar hakkında ise yasal işlem başlatılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 28.10.2014 12:51:52 Okunma Sayısı : 580