Öğretmen Adaylarımızdan Bodrum'da Çevre Temizliği

Temiz Bir Nefes
 
Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf öğrencilerinin projelerinden biri olan “Temiz Bir Nefes” projesi Bodrum’un Kabakum sahili ve çevresinde  Bodrum Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirildi.
 
Topluma Hizmet  Uygulamaları dersi kapsamında Doç. Dr. Hamit YOKUŞ’un sorumluluğunda Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Emine Tulup’un “Temiz Bir Nefes” projesi çevre temizliği ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla Covid-19 tedbirleri alınarak 18 Aralık 2020 Cuma günü gerçekleştirildi.
 
Etkinlik günü Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, çevre temizliğinde farkındalık yaratan “Temiz Bir Nefes” projesi için Bodrum’a gelen öğrencilere teşekkür etti. 
 
Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bilal Duman konuyla ilgili olarak Doç. Dr. Hamit Yokuş’a şu mesajı iletti: “Pandemi süreci devam ederken, öğretmen adaylarımız topluma hizmet konusunda hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Öğretmen duyarlılığı ile çocuk eğitimine gösterdikleri hassasiyet kadar çevre temizliği, doğa sevgisi konularına da her zaman duyarlılar ve bu duyarlılıklarını bu proje ile bir kez daha göstermiş oldular. Projeyi gerçekleştirilen öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”
 
 “Temiz Bir Nefes” projesi ekibinde, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri: Müge Sude Turgut, Eslim Çağla Önem, Fürüzan Kavak, Ali Sarı, Kemal Kurt ve Doğukan Uzakgiden bulunuyor.

Son Güncelleme Tarihi : 24.12.2020 12:04 Okunma Sayısı : 835

Son Haberler