İkinci Bahar: Huzurevi Sakinlerine Moral Konseri

Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri  Covid-19 pandemisi nedeniyle bulaş riski altında olan yaşlılarımıza destek olmak için İkinci Bahar Konseri düzenliyor. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamit Yokuş'un denetiminde ve proje sorumlusu  Doğukan Uzakgiden'in oluşturduğu konserin video çekimleri tamamlandı. Menteşe'de bulunan Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde "video konser" olarak sunulacak dinleti ile pandemi sürecinden en fazla etkilenen yaşlılarımızın müzik ile moral bulması amaçlanıyor.

Pandemi nedeniyle sosyal yaşamlarına ara veren bakımevi sakinlerinin, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin en güzel eserleriyle buluşması sağlanacak. İkinci Bahar Konseri Programı ekibinde, Müzik Eğitimi Anabilim  Dalı 4. sınıf öğrencileri: Müge Sude Turgut, Eslim Çağla Önem, Aslı Kurnaz, Kemal Kurt, Ali Sarı, Tugay Kurt, Hasan Çetin, Mert Filazoğlu bulunuyor.

Son Güncelleme Tarihi : 24.12.2020 10:05 Okunma Sayısı : 744