Pedagojik Formasyon Kesin Kayıt Duyurusu

23-27 Haziran 2014

Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeler

-  Dilekçe

Öğretmenlik Uygulaması Dersinden muaf olmak isteyen adayların dilekçelerinde söz konusu dersten muaf olmak istediklerini belirtmesi gerekmektedir. Özel Öğretim Kurumlarında en az üç yıl öğretmenlik yapanlar ile MEB bağlı okullarda iki yarıyıl vekil/ücretli öğretmenlik yapmış olanlar, bunu sigorta belgelerine dayalı olarak belgelendirdikleri taktirde, “Öğretmenlik Uygulaması” derslerinden muaf olabileceklerdir.

-  ÖSYM sonuç belgesi çıktısı

Onaylı  Mezuniyet Belgesi (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirmelidirler).

Onaylı Lisans Not Transkripti

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2 Adet Vesikalık Fotoğraf

Kayıt ücreti birinci taksidi olan 1.027.-TL.’nin yatırıldığına dair banka dekontu

-  Banka Hesap Numarası: Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi TR 540001000201357584425004 nolu Ziraat Bankası Muğla Şubesi hesabı

Kayıtlar kişinin şahsen kendisi tarafından yapılacaktır.

Not 1: Alttan dersi olan öğrenciler kredi başına 79.00- (Yetmişdokuz.) TL. yatırmaları gerekmektedir.

Kayıt Yeri:    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Eğitim Fakültesi  T Blok Zemin Kat / Formasyon Bürosu